Aktiviti di Ofis

Aktiviti Di Ofis Slideshow: Kak’s trip from Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia to Labuan was created by TripAdvisor. See another Labuan slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

Wednesday, October 3, 2012

AKTIVITI SISIH SUSUN DAN SAPU DI STOR FAIL (2-3/10/2012)

Perancangan team kami ialah akan mengasingkan fail mengikut tahun ditutup bagi memudahkan permohonan pelupusan. Kami akan melawat stor fail ini sekurang2nya 2 kali sebulan untuk aktiviti menyapu dan membersihkan habuk2 agar fail2 yang disimpan akan sentiasa dalam keadaan baik. Semoga hasrat murni kami ini diberkati dan sentiasa mendapat petunjuk dan rahmat dari Allah swt.


selepas









Akhirnya.....tercapai juga impian saya merealisasikan kekemasan di stor fail sejak diberi amanah untuk menjaga stor fail. Tapi ini pun kerana bantuan yang ikhlas dan kerjasama dari 'team' yang sekepala iaitu nie, noor, ros, ji. Dapat pula bantuan dan kerjasama yang ikhlas dari dy, lan, mat, rif dan ris. Terima kasih semua. Kerjasama kalian tetap saya kenang sampai bila2. Kalau ada rezeki nanti saya belanja ice blended yer.......


sebelum




sebenarnya sebelum2 ini lagi teruk keadaan stor ini tapi tak terambil gambar lah pulak. Oleh kerana terlalu teruk sampai terlupa nak ambil gambar kenangan. Gambar 'sebelum' yang sempat saya ambil jauh lebih baik dari sebelum2 ini.

1 comment:

  1. Boleh saya tau kat mana nak dapt kotak fail tu ye...email saya ahmadfaiz84@gmail.com

    ReplyDelete