Aktiviti di Ofis

Aktiviti Di Ofis Slideshow: Kak’s trip from Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia to Labuan was created by TripAdvisor. See another Labuan slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

Saturday, January 1, 2011

Balik bawa hadiah Cabutan Tiket Bertuah dan hadiah wajib (tukar2 hadiah antara staf)

isi hamper sebenar

hamper no 2 dan 18 adalah tiket bertuah untuk si liau dan no. 5 adalah untuk saya. Hadiah warna pink itu adalah hadiah tukaran dari Pn. Khaziyati dan warna biru itu adalah hadiah tukaran dari Pn. suhana kepada si liau. Seronok juga dapat hadiah ni...walaupun hanya hamper saja. Kawan2 lain lebih bertuah sebab ada mereka tu bawa balik hadiah dalam bentuk wang tunai, tiket penerbangan LBN/KK/LBN, LBN/MIRI/LBN dan LBN/KL/LBN, makan free di Grand Dorsett dan macam2 lagi hadiah yang besar2. Apa2 pun hadiah yang kami dapat tu mungkin bernilai lebih seratus ringgit dalam bentuk makanan dan minuman ringan. Alhamdulillah syukur....kalau kami tak menyertai majlis tersebut ' conform' lah tak dapat hadiah2 tu....at least dapat juga goyang2 mulut disamping sama2 meraikan Majlis Makan Malam Akhir Tahun Kelab Kebajikan JPWPLabuan Tahun 2010. Kalau bukan kita yang meraikannya siapa lagi?

No comments:

Post a Comment